Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

medicina-legala-barbat-decedat.jpg

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a dispărut la începutul lunii septembrie. Imediat, localnicii, jandarmii și polițiștii au demarat căutările, însă fără niciun rezultat.

Localnicii din Surani s-au mobilizat și, alături de polițiști și jandarmi, l-au căutat, inclusiv noaptea, pe bărbatul dispărut, însă fără niciun rezultat. 

Citește și: Bărbat dispărut la Surani. Poliția, jandarmii și localnicii îl caută de trei zile

Astăzi, un cioban din Surani a dat peste cadavrul bărbatului și, imediat, au fost atenționate autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, dar și medicii legiști. 

Cadavrul a fost găsit într-o pădure din localitate, într-o zonă numită Parascheva, după numele proprietarei terenului, spun oamenii din comună, care își fac cruce repede.

„L-am căutat timp de o lună, inclusiv noaptea, și a fost de negăsit. Mâine este Sfânta Parascheva și a fost găsit într-o zonă numită tot Parascheva”, spun oamenii.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei morții.


Eveniment
  • Joi, 15 Martie 2018
  • De Ștefan Vlăsceanu

Transport agabaritic în Prahova pe DN1D, DN1B și DN1A

Potrivit CNAIR, în perioada 16.03.2018 - 21.03.2018  județul Prahova va fi tranzitat de un transport agabaritic. Traseu: CONSTANȚA POARTA 7 – A4 – DN3 – MURFATLAR – DN22C – DJ224 – TORTOMAN – DN2A – GIURGENI...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești