medicina-legala-barbat-decedat.jpg

Bărbatul, în vârstă de aproximativ 80 de ani, a dispărut la începutul lunii septembrie. Imediat, localnicii, jandarmii și polițiștii au demarat căutările, însă fără niciun rezultat.

Localnicii din Surani s-au mobilizat și, alături de polițiști și jandarmi, l-au căutat, inclusiv noaptea, pe bărbatul dispărut, însă fără niciun rezultat. 

Citește și: Bărbat dispărut la Surani. Poliția, jandarmii și localnicii îl caută de trei zile

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Astăzi, un cioban din Surani a dat peste cadavrul bărbatului și, imediat, au fost atenționate autoritățile. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, dar și medicii legiști. 

Cadavrul a fost găsit într-o pădure din localitate, într-o zonă numită Parascheva, după numele proprietarei terenului, spun oamenii din comună, care își fac cruce repede.

„L-am căutat timp de o lună, inclusiv noaptea, și a fost de negăsit. Mâine este Sfânta Parascheva și a fost găsit într-o zonă numită tot Parascheva”, spun oamenii.

Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei și stabilirea exactă a cauzei morții.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.