tce-ploiesti-buget-datorii.jpg

După ce nimeni din Primăria Ploiești nu și-a  asumat virarea banilor către TCE, aferenți subvenției pentru 2016, Executivul a căutat și astăzi soluții pentru ca societatea de transport să nu aibă conturile blocate.

Astfel, ca alternativă, în Consiliul Local Ploiești se va veni cu o nouă variantă prin care se propune eșalonarea datoriilor TCE către SPFL, pe o durata de cinci ani.

Pentru ca o astfel de propunere să fie luată în calcul TCE trebuie să gireze cu mai multe mijloace fixe. Deja societatea de transport are pus gaj pe mai multe mijloace de transport, încă de anul trecut când a reușit eșalonarea datoriilor către ANAF.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Măsura ar fi, spun specialiștii din cadrul Primăriei, o ultimă soluție pentru evitarea blocării conturilor de către SPFL. TCE înregistrează o datorie către Serviciul Public de Finanțe Locale de circa 15 milioane de lei.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.