tce-ploiesti-buget-datorii.jpg

După ce nimeni din Primăria Ploiești nu și-a  asumat virarea banilor către TCE, aferenți subvenției pentru 2016, Executivul a căutat și astăzi soluții pentru ca societatea de transport să nu aibă conturile blocate.

 

Astfel, ca alternativă, în Consiliul Local Ploiești se va veni cu o nouă variantă prin care se propune eșalonarea datoriilor TCE către SPFL, pe o durata de cinci ani.

Pentru ca o astfel de propunere să fie luată în calcul TCE trebuie să gireze cu mai multe mijloace fixe. Deja societatea de transport are pus gaj pe mai multe mijloace de transport, încă de anul trecut când a reușit eșalonarea datoriilor către ANAF.

Măsura ar fi, spun specialiștii din cadrul Primăriei, o ultimă soluție pentru evitarea blocării conturilor de către SPFL. TCE înregistrează o datorie către Serviciul Public de Finanțe Locale de circa 15 milioane de lei.

 

 

Administrație
  • Miercuri, 06 Decembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Pierderile TCE din 2016 au fost aprobate

După mai bine de o oră de discuții, aleșii locali ploieșteni au aprobat pierderile TCE din 2016. Dezbaterea pe tema plății celor 4,6 milioane de lei a fost una extrem de lungă, mai toți consilierii...