razie-jandarmi2.jpg

Joi în jurul orei 17.50 , Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova a executat o acțiune punctuală pe raza localității Filipeștii de Pădure, pe str. Valea Rea.

Oamenii legii au surprins doi bărbați în timp ce transportau cu ajutorul a două atelaje hipo material lemnos de esență tare (frasin), în cantitate de 0,8 metri cubi și 0,6 metri cubi.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aceștia aveau lemnul tăiat și crăpat pentru a nu putea fi cubat la cioată de lucrătorii silvici și mai ales pentru a fi transportat mai ușor cu mijloace auto acoperite și de tonaj redus (dubițe).

În urma verificărilor a reieșit că aceștia au luat materialul lemnos de la o exploatare din pădurea Palanca ce aparține Ocolului silvic Câmpina. Materialul a fost confiscat și predat ocolului iar cele două persoane au fost sancționate fiecare cu câte 5000 lei.

razie-jandarmi2.jpg

razie-jandarmi1.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.