accident-mortal-cal-manesti.jpg

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit joi seară la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în urma unui accident rutier care s-a produs în localitatea Mănești. Acesta se afla la volanul unui autoturism și a observat prea târziu un cal aflat pe partea carosabilă. Impactul a fost unul violent, în urma coliziunii mașina fiind proiectată într-un șanț de la marginea drumului. 

Șoferul a rămas prins în fiarele contorsionate, iar echipajele medicale sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital. Din păcate însă, leziunile suferite au fost grave, iar tânărul a murit în jurul orei 00.20.

Cel mai probabil, tânărul circula cu viteză și a observat prea târziu animalul care, lăsat nesupravegheat, a ajuns pe mijlocul drumului. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În cauză oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și au sancționat proprietarul calului cu 500 de lei. Tânărul care a murit în urma accidentului era domiciliat în Zalhana Mănești. 

Cercetările polițiștilor continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.