accident-mortal-cal-manesti.jpg

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a murit joi seară la Spitalul Județean de Urgență Ploiești în urma unui accident rutier care s-a produs în localitatea Mănești. Acesta se afla la volanul unui autoturism și a observat prea târziu un cal aflat pe partea carosabilă. Impactul a fost unul violent, în urma coliziunii mașina fiind proiectată într-un șanț de la marginea drumului. 

Șoferul a rămas prins în fiarele contorsionate, iar echipajele medicale sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital. Din păcate însă, leziunile suferite au fost grave, iar tânărul a murit în jurul orei 00.20.

Cel mai probabil, tânărul circula cu viteză și a observat prea târziu animalul care, lăsat nesupravegheat, a ajuns pe mijlocul drumului. 

În cauză oamenii legii au deschis un dosar pentru ucidere din culpă și au sancționat proprietarul calului cu 500 de lei. Tânărul care a murit în urma accidentului era domiciliat în Zalhana Mănești. 

Cercetările polițiștilor continuă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești