retinuti-furturi.jpg

La data de 11 octombrie, polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat 8 percheziții la persoane bănuite de furturi de societăți comerciale. 5 persoane au fost reținute. Au fost ridicați aproape 400 l de motorină precum și produse de igienă, produse de curățenie și cosmetice.

Miercuri, polițiștii prahoveni au efectuat 8 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna ianuarie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior fie le comercializau, fie le utilizau în interes propriu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat produse de igienă (șampon, balsam, săpunuri lichide și solide), produse de curățenie (detergenti, dezinfectanti, soluții de curățat geamuri, pardoseli, etc), cosmetice (deodorante, antiperspirante, creme de corp), în valoare totală de aproximativ 8000 lei, precum și 380 litri combustibil(motorină), 48 canistre, unelte (bormașini cu acumulatori, șpirale special confecționate, furtunuri din cauciuc) susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri, iar 5 dintre ele au fost reținute, urmând  să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă

Prejudiciul cauzat până în prezent este de peste 10 000 de euro. La percheziții au participat și jandarmi.