fttc.jpg

Se apropie cel mai mare eveniment cultural al Ploieștiului, din acest an. Trupe ale celor mai importante teatre din țară, monștri sacri ai scenei românești și piese de calibru sunt ingredientele unui festival de referință.

Evenimentul cultural, ajuns la ediția a VII-a, va debuta pe 31 octombrie, urmând a se încheia pe 5 noiembrie.

Zilnic vor fi între 2 și 4 spectacole, regizate de nume sonore, printre care se remarcă Andrei Șerban, Alexandru Dabija și Radu Afrim. Pe scenă vor urca, pe lângă artiști tineri valoroși și nume care au scris și scriu istorie în lumea teatrului: Mariana Mihuț, Victor Rebengiuc, Florin Piersic jr, Marcel Iureș, Oana Pellea, Gheorghe Visu, Catrinel Dumitrescu, Andi Vasluianu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Programul complet al festivalului, pe pagina oficială AICI.   

Merită menționat setul de 5 spoturi de promovare, realizate excepțional, pe care vă invităm să le vizionați AICI. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.