Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

suspect-mihai-bravu.jpg

Principalul suspect al crimei din cartierul ploieștean Mihai Bravu a fost condamnat la ani grei de închisoare și plata unor daune în valoare de peste 100.000 de euro. 

Crima s-a petrecut în noaptea de 12 februarie 2017, într-un bloc din cartierul Mihai Bravu, unde Mariana R., o tânără de 34 de ani, a fost ucisă cu 36 de lovituri de cuțit. Principalul suspect al crimei, care a și fost trimis în judecată, este concubinul victimei, Alexandru Rusu. Potriviti Ziarului Incomod, acesta a fost condamnat de Tribunalul Prahova la 20 de ani și opt luni de închisoare și la plata unor daune în valoare 100.000 de euro pentru cei doi copiii ai victimei. Alexandru Rusu, încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, poate face recurs la Curtea de Apel Ploiești. Vezi AICI imagini cu apartamentul în care s-a produs crima din Mihai Bravu.

Alexandru Rusu (foto), bărbatul arestat pentru omor, a vrut să o omoare și pe prietena iubitei sale, dar aceasta s-a ales doar cu câteva lovituri de pumni și picioare.  În motivarea instanței de Drepturi și Libertăți din cadrul Tribunalului Prahova se arată că agresorul mai întâi și-a bătut viitoarea soție până a lăsat-o inconștientă pe podeaua din bucătărie. Aici a fost găsită de prietena sa, tânăra de 19 ani, care a ajutat-o să-și revină după care a dus-o în dormitor.  Deși ușa camerei fusese blocată, Alexandru a reușit să intre cu forța. Aici a avut loc carnagiul. Toată tragedia s-a întâmplat doar pentru că cele două femei au refuzat să întrețină raporturi  sexuale cu criminalul. Citește AICI detalii cutremurătoare din dosarul crimei care i-a îngrozit pe locuitorii cartierului Mihai Bravu.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești