razie-ph-ploiesti-amenzi.jpeg

În ultimele zile atât în Ploiești cât și în restul județului polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, pentru identificare șoferilor care nu acordă prioritate la trecerile de pietoni, dar și în vederea sancționării ilegalităților din domeniul transporturilor de persoane și mărfuri. 

Polițiști ai Serviciului Rutier au organizat și desfășurat o acțiune, pe D.N.1B și pe D.N.1D, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză.

Au controlat 135 de autovehicule (33 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.275 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca măsuri complementare au reținut trei permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru identificarea și sancționarea ilegalităţilor din domeniul transporturilor rutiere de persoane și mărfuri.

Au aplicat 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.330 lei, au reținut trei permise și au retras un certificat de înmatriculare.

Și polițiștii Biroului Rutier Ploiești au desfășurat o acțiune, în două intervale orare, pe raza municipiului, care a vizat depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.410 lei și au reținut 13 permise de conducere. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Social
  • Luni, 24 Septembrie 2018
  • De Andra Ilie

Se suspendă traseul TCE Ploiești 40 barat

Din 6 octombrie, ploieștenii nu vor mai putea ajunge cu autobuzul în parcul Bucov. Anunțul TCE Ploiești: Primăria Municipiului Ploiești, prin S.C. Transport Călători Express Ploiești, informează cetățenii...