razie-ph-ploiesti-amenzi.jpeg

În ultimele zile atât în Ploiești cât și în restul județului polițiștii rutieri au acționat pentru depistarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, pentru identificare șoferilor care nu acordă prioritate la trecerile de pietoni, dar și în vederea sancționării ilegalităților din domeniul transporturilor de persoane și mărfuri. 

Polițiști ai Serviciului Rutier au organizat și desfășurat o acțiune, pe D.N.1B și pe D.N.1D, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care încalcă regimul legal de viteză.

Au controlat 135 de autovehicule (33 testări cu aparatul etilotest) și au aplicat 68 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 15.275 lei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ca măsuri complementare au reținut trei permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiști ai Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat pentru identificarea și sancționarea ilegalităţilor din domeniul transporturilor rutiere de persoane și mărfuri.

Au aplicat 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.330 lei, au reținut trei permise și au retras un certificat de înmatriculare.

Și polițiștii Biroului Rutier Ploiești au desfășurat o acțiune, în două intervale orare, pe raza municipiului, care a vizat depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor. Au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 8.410 lei și au reținut 13 permise de conducere. 


Administrație
  • Marți, 19 Iunie 2018
  • De Mihai Popescu

Căruțele interzise definitiv în Ploiești

Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, a anunțat astăzi că va iniția un proiect de hotărâre prin care căruțele să fie interzise definitiv în Ploiești. În prezent, potrivit unei hotărâri de Consiliu...