Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

fuga-de-politie-moped.jpg

Dacă ai băut și nu ai permis de conducere gândește-te de două ori înainte să te urci la volanul unui autovehicul sau să conduci un moped pe drumurile publice. Polițiștii nu sunt dispuși să ierte astfel de abateri și pe lângă sancțiuni te poți alege cu dosare penale care de cele mai multe ori se termină cu condamnări. 

La data de 10.10.2017, in jurul orei 16.40, in urma unei acțiuni organizate și desfășurate de către lucrătorii din cadrul Secției 2 Politie Rurala Florești cu scopul prevenirii si combaterii evenimentelor rutiere, polițiști din Florești au observat un moped care circula pe DJ 101 P în direcția DN72 – centru Filipeștii de Târg, care, la vederea echipajului de poliție, a virat brusc dreapta, continuându-și deplasarea în trombă pe strada Nuci.

Polițiștii au procedat la urmărirea mopedului. Au depistat și identificat conducătorului mopedului în persoana unui bărbat din Brătășanca. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,34 mg/l alcool pur in aerul expirat. Totodată, din verificări, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule, iar mopedul nu figurează înregistrat.

În cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere si conducerea unui vehicul neînmatriculat. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești