disparut-vladeni-probleme.jpg

Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Vlădeni, Dâmbovița a fost dat dispărut de familie după ce în dimineața zilei luni, 9 octombrie, a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Potrivit IPJ Dâmbovița, dispariția a fost semnalată marți 10 octombrie chiar de mama bărbatului. Oamenii legii au demarat activități specifice de căutare. 

Bărbatul se numește Dumitrache Marian, iar potrivit apropiaților a fost văzut ultima oară luni dimineață în zona Gării de Sud din Ploiești. Acesta și-ar fi exprimat intenția de a lua un tren spre București. Persoanele care pot oferi informații cu privire la dispariția bărbatului sunt rugate să contacteze Poliția. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Bărbat de 85 de ani, lovit de mașină în Ploiești

Traficul rutier pe Strada Mărășești din Ploiești s-a desfășurat cu dificultate pentru scurt timp în această dimineață, după o traversare neregulamentară soldată cu rănirea unei persoane. Potrivit...