biciclist-grav-coma.jpg

Un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost transportat de SAJ Prahova în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Ploiești după ce a fost lovit de o mașină pe DJ 101F, în localitatea Dârvari din comuna Valea Călugărească. 

Accidentul s-a produs în zona unei intersecții din Dârvari. Victima se afla pe bicicletă, iar din primele cercetări efectuate de oamenii legii, nu ar fi acordat prioritate de trecere autoturismului. În urma impactului biciclistul a suferit un traumatism cranio cerebral grav și a intrat în coma. 

Acesta a fost transportat cu o ambulanță a SAJ Prahova în coma de gradul III la spitalul județean din Ploiești. Polițiștii au demarat cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul, iar în cauză va fi întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.