spanzurata-in-casa-busteni.jpg

O tânără în vârstă de doar 30 de ani a fost găsită spânzurată marți dimineață în jurul orei 07.00 într-o casă de vacanță din Bușteni. 

Descoperirea macabră a fost făcută chiar de concubinul tinerei care a anunțat autoritățile prin intermediul numărului unic de urgență 112. Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de oamenii legii, tânără avea domiciliul în Bușteni, însă casa de vacanță în care s-a spânzurat aparține unui bărbat din București. 

Anchetatorii nu au găsit deocamdată un bilet de adio prin care femeia să-și explice gestul. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, iar polițiștii au deschis în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit acelorași surse, femeia găsită spânzurată marți dimineață avea în grijă casa de vacanța în perioada în care proprietarul era plecat. 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.