smurd.jpg

Trei accidente s-au produs. în această dimineață, pe drumurile din Prahova, în mai puțin de o oră. Șase mașini au fost avariate, iar două persoane au fost rănite.

 

Primul dintre ele a avut loc pe centura Ploieștiului, în sensul giratoriu de la Strejnic și s-a soldat doar cu pagube materiale (imagini AICI). Al doilea accident s-a produs în Vălenii de Munte, pe strada Gheorghe Lazări, o mașină intrând într-o alta parcată. Din impact a rezultat rănirea unei persoane.

Al treilea accident s-a produs în Ploiești, la intersecția străzilor Padina cu Vornicei. Două mașini au fost implicate, o persoană acuzând dureri. Reamintim că traficul pe DN 1, pe sensul de mers București-Ploiești, se desfășoară cu dificultate în zona aeroportului din Otopeni, din cauza unui accident rutier, o mașină răsturnându-se pe carosabil (FOTO și detalii)

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...