persoane-intoxicatie-monoxid-carbon.jpg

Scăderea temperaturilor vine la pachet cu o nouă problemă. După ce ieri nouă persoane, dintre care șapte copii, au ajuns la spital ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon, astăzi de dimineață o femeie și un copil au necesitat îngrijiri medicale de specialitate din același motiv. 

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, vineri dimineață, în jurul orei 04.00, să intervină la Plopeni, unde două persoane, un copil în vârstă de 7 ani, și o femeie de 38 de ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, iar femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Ieri, în jurul orei 12.00, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați la un alt caz, la Izești, după ce nouă persoane, doi adulți și șapte copii, au început să se simtă rău. Tatăl copiilor a sunat la 112 și au alertat medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova, care au constatat că este vorba de o intoxicație cu monoxid de carbon.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Șapte frați intoxicați cu monoxid de carbon în Prahova, la Izești.

Cele nouă persoane au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Marți, 18 Decembrie 2018
  • De Mihai Popescu

Starea victimelor accidentului de la Păulești

Marți dimineață, ISU Prahova a fost solicitat să intervină, prin numărul unic de urgență 112, la un accident rutier dintre doua autoturisme produs pe DJ 102, în Păulești. În urma impactului, o...