persoane-intoxicatie-monoxid-carbon.jpg

Scăderea temperaturilor vine la pachet cu o nouă problemă. După ce ieri nouă persoane, dintre care șapte copii, au ajuns la spital ca urmare a intoxicației cu monoxid de carbon, astăzi de dimineață o femeie și un copil au necesitat îngrijiri medicale de specialitate din același motiv. 

Medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați, vineri dimineață, în jurul orei 04.00, să intervină la Plopeni, unde două persoane, un copil în vârstă de 7 ani, și o femeie de 38 de ani, s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Minorul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, iar femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

Ieri, în jurul orei 12.00, medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova au fost solicitați la un alt caz, la Izești, după ce nouă persoane, doi adulți și șapte copii, au început să se simtă rău. Tatăl copiilor a sunat la 112 și au alertat medicii de la Serviciul de Ambulanță Prahova, care au constatat că este vorba de o intoxicație cu monoxid de carbon.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și: Șapte frați intoxicați cu monoxid de carbon în Prahova, la Izești.

Cele nouă persoane au fost transportate la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.