Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

dga-1.jpg

Adrian Rădulescu, cel care a ocupat funcția de adjunct al comandantului IJP Prahova până în august 2015, a revenit la Serviciul Judeţean Anticorupţie Prahova. DGA este o strucură de luptă împotriva actelor de corupție săvârșite de angajații MAI.

Reamintim că Rădulescu a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploiești pentru cercetare abuzivă într-un dosar care i-a mai vizat și pe alți polițiști, Constantin Ispas, șeful DGA Prahova și ofițerul BCCO Emanuel Saghel.

Dosarul lui Rădulescu, instrumentat de DNA, deși acesta nu este acuzat de fapte de corupție, se află în camera preliminară încă din decembrie 2016, nefiind luată nicio măsură până acum.


Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Social
  • Joi, 19 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Mai

Peste o săptămână, elevii și bugetarii vor avea parte de o mini-vacanță de patru zile, după ce Guvernul a declarat nelucrătoare și ziua de luni, 30 aprilie, 1 Mai fiind liberă prin lege. Potrivit...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești