WhatsApp Image 2017-09-24 at 18.01.42.jpeg

Astăzi după amiază, în jurul orelor 17.00, un echipaj de jandarmi din cadrul I.J.J.Prahova a surprins un bărbat de 37 de ani, din localitatea Păcureţi, care sustrăgea dintr-o habă aparţinând S.C.Petrom S.A. cantitatea de 35 litri ţiţei.

Persoanei în cauză i s-a întocmit acte de constatare pentru infracţiunea de furt calificat, conform prevederilor articolului 228,alin.1,art.229,alin.3,lit.a. În continuare se fac verificări pentru documentarea şi altor situaţii.

Vezi mai jos imagini transmise de Jandarmeria Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

WhatsApp Image 2017-09-24 at 18.01.33.jpeg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.