grav-moto-romanesti.jpg

Cinci motociclete și un autoturism au fost implicate într-un grav accident rutier duminică seară pe DN1 în zona localității Bărcănești. Circulația rutieră spre București este blocată.

 

UPDATE Traficul a revenit la normal după miezul nopții.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism marca Opel Corsa nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Unul dintre motocicliști a intrat într-o coliziune de tip față spate cu un autoturism marca Opel Corsa, iar de aici până la un carambol nu a mai fost mult. 

Alți patru motocicliști care îl însoțeau pe primul nu au mai putut evita impactul și au intrat în coliziune. În total cinci persoane au fost rănite dintre care una se află în stare gravă și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. 

 

 

Celelalte victime sunt asistate medical la fața locului. Traficul rutier pe sensul Ploiești-București este blocat.

 

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...

Viața Prahovei
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Cod galben de ceață în Prahova

După perioada de ploi, lapoviță și ninsori, Prahova se află sub cod galben de ceață, potrivit meteorologilor, care au emis o atenționare valabilă până la ora 11.00. Ceața, spun meteorologii, determină...