Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

grav-moto-romanesti.jpg

Cinci motociclete și un autoturism au fost implicate într-un grav accident rutier duminică seară pe DN1 în zona localității Bărcănești. Circulația rutieră spre București este blocată.

UPDATE Traficul a revenit la normal după miezul nopții.

Potrivit martorilor, accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism marca Opel Corsa nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers. Unul dintre motocicliști a intrat într-o coliziune de tip față spate cu un autoturism marca Opel Corsa, iar de aici până la un carambol nu a mai fost mult. 

Alți patru motocicliști care îl însoțeau pe primul nu au mai putut evita impactul și au intrat în coliziune. În total cinci persoane au fost rănite dintre care una se află în stare gravă și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. 

 

Celelalte victime sunt asistate medical la fața locului. Traficul rutier pe sensul Ploiești-București este blocat.


Auto-moto
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Accident pe DN 1B, la Valea Călugărească. VIDEO

Un microbuz de transport marfă și un autoturism au fost implicate, astăzi, în jurul orei 13:00, într-un accident rutier petrecut pe DN 1B, la Valea Călugărească. Din primele informații, unul dintre...

Eveniment
  • Vineri, 20 Aprilie 2018
  • De Andra Ilie

Incendiu în Prahova. O casă s-a făcut scrum

Un apel disperat la 112 a anunțat izbucnirea unui incendiu la o casă, azi-noapte, la ora 4. Este vorba de o locuință situată în comuna Colceag, sat Parepa-Rusani. Pompierii au intervenit cu trei...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești