WhatsApp Image 2017-09-13 at 09.44.08(1).jpeg

Bătaie pe joc pe banii publici în satul Chițorani din comuna Bucov! Mult așteptata și bine-venita asfaltare a DN1 B, începută recent de către Compania Națională de Administrare a Infrastructurii rutiere pe tronsonul Valea Călugărească – Bucov a ajuns în faza de risipă a banilor.

Asta deoarece, pe o porțiune de câteva sute de metri, benzile de circulație către Ploiești, asfaltate în urmă cu o săptămână, au fost decopertate ieri dimineață deși, susțin șoferii, nu aveau nicio problemă.

”Când am văzut că asfaltează noaptea, chiar m-am oprit lângă drumari într-o seară și i-am felicitat. Părea o lucrare serioasă și făcută cu bun simț. Ieri, însă, visul s-a năruit. Domnii de la drumuri s-au apucat să radă asfaltul proaspăt turnat între ieșirea din Valea și trecerea de pietoni din Chițorani, zona câmpului. Aseară, s-au apucat de asfaltat iar. Păi, e frumos? Mă întreb și eu, ca simplu șofer care plătește taxe de drum și taxe la bugetul de stat. E risipă din banii noștri”

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

, susține cititorul care ne-a trimis imaginile de mai jos.

Observatorulph.ro a solicitat un punct de vedere CNAIR, punct de vedere pe care îl vom publica imediat ce ne va fi remis.

WhatsApp Image 2017-09-13 at 09.44.08.jpeg

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor