terapie-intensiva-coma-sofer-bratasanca.jpg

Șoferul autoturismului marca Dacia Logan care duminică seara a accidentat mortal un pieton pe DN72 în localitatea Brătășanca se află internat la Spitalul Județean în stare gravă. 

 

Accidentul a fost unul deosebit de violent, corpul pietonului fiind secționat și aruncat la câteva sute de metri față de locul impactului. În urma coliziunii, autoturismul Dacia Logan a pătruns pe contrasens unde a intrat într-un alt participant la trafic și a fost proiectat în doi copaci de pe marginea drumului. 

La volanul autoturismului Dacia Logan se afla un tânăr în vârstă de doar 20 de ani, domiciliat în localitatea Strejnicu, de lângă Ploiești. Echipajele ISU au reușit să-l recupereze dintre fiarele contorsionate ale mașini, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova l-a transportat la Spitalul Județean Ploiești în comă Glasgow 5.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, șoferul prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, fractura deschisă la cap, plagă la un ochi, fractura la un picior și la o mână.

 

Medicii de la Județean sunt rezervați cu privire la starea acestuia. Potrivit dr. Andrei Ilinca, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești, tânărul este internat pe secția de reanimare, se află în comă și este ventilat mecanic.

 

Eveniment
  • Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident pe DN1, în zona Metro. Trafic îngreunat

Traficul rutier pe DN1 în zona Metro este îngreunat începând cu ora 18.20 din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. UPDATE ora 18.25: Cele două mașini implicate în...