Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

furt-motorina-vagoane.jpg

Șase persoane au fost reținute în urma perchezițiilor de miercuri care au avut loc în Ploiești, Colceag, Slănic, Dumbrava și Jilavele (Ialomița). Acțiunea oamenilor legii a vizat o rețea specializată în furtul de produse petroliere din vagoanele trenurilor de marfă. 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, hoții furau produse petroliere din vagoanele care ajungeau în gara Ploiești Est. Printre persoanele acuzate de furt se numără și cinci agenți de pază, care în loc să-i țină pe hoți la distanță s-au transformat în complici și suspecți. 

Potrivit IJP Prahova, ”Mercuri, 23 august, polițiștii din Prahova au efectuat 7 percheziții la persoane bănuite de furt de produse petroliere. 15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 23 august a.c., polițiștii Secției Rurale nr. 10 Valea Călugărească, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale, au efectuat 7 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt de produse petroliere.

6 percheziții au avut loc în localități din județul Prahova (Ploiești, Colceag, Slănic și Dumbrava), iar cea de-a șaptea la o locație din comuna Jilavele, din județul Ialomița.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna martie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras produse petroliere (benzină, motorină, ulei) din vagoane staționate într-o stație de căi ferate din municipiul Ploiești. Cantitățile sustrase erau fie comercializate, fie utilizate în interes propriu.

Polițiștii au descoperit, la locațiile vizate, diverse cantități de benzină, motorină, ulei și cox, precum și numeroase recipiente în care ar fi fost depozitate materiile sustrase.

15 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale a Poliției Române. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în formă continuată.”


Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești