- Publicitate -

Ce le-a spus Sebastian Ghiţă angajaţilor Realitatea TV după ce Elan Schwartzenberg a devenit patronul postului

Data:

Distribuie articolul:

vantu-si-ghitaElan Schwartzenberg a devenit noul patron al postului Realitatea TV, după ce Sorin Ovidiu Vântu, prin intermediul copiilor săi, i-a vândut fostului soţ al Mihaelei Rădulescu pachetul majoritar de acţiuni. “Voi da mai multe detalii luni, când voi anunța o conferință de presă“, a declarat pentru paginademedia.ro Elan Schwartzenberg, fără a da alte amănunte. Înainte să fie încarcerat la Direcția de Cercetări Penale, Vîntu a declarat că Sebastian Ghiță este doar o unealtă în mâinile președintelui Băsescu, dar că-i pregătește acestuia din urmă o surpriză, pe care o va anunța luni.
Întrebat dacă datele problemei se schimbă în contextul în care Sorin Ovidiu Vîntu i-a vândut Realitatea TV lui Elan Schwartzenberg, actualul manager al postului de știri. Sebastian Ghiţă,  a declarat pentru paginademedia.ro: “Absolut deloc, contractul este semnat pe cinci ani de zile între două companii din România și nu poate fi desfăcut decât în instanță“.
Paginademedia.ro a publicat integral mesajul  lui Sebastian Ghiță către angajaţii Realitatea TV:
“Dragi colege şi colegi,
Vreau să vă asigur că indiferent care este sau va fi structura acţionariatului companiilor din Cipru care deţin Realitatea Media, îmi voi duce până la capăt contractul de management pe care mi l-am asumat. Domnul Sorin Ovidiu Vântu, deşi acţionează ca atare, nu este din punct de vedere juridic acţionar al companiei, deci nu are nicio calitate legală să vorbească în numele Realitatea TV.
Faptul că fiica şi fiul dânsului sau alţi acţionari reali ai televiziunii vor fi înlocuiţi din companiile din Cipru, nu afectează cu nimic contractul meu.  Acest contract se supune legilor din România şi nu poate fi reziliat decât prin decizia unei instanţe din România. Până când o decizie definitivă şi irevocabilă în acest sens nu se va lua – şi, în opinia mea, lucrul ăsta nu se va întâmpla în următorii ani , rugămintea mea este să vă faceţi în continuare treaba cu calm şi să acţionaţi corect faţă de voi şi de staţie.Nici o ştire, în ceea ce mă priveşte, nu are “embargo” de la difuzarea pe REALITATEA TV sau publicarea pe REALITATEA.NET şi nimeni nu are dreptul să vă ceară să nu relataţi corect subiectul de presă care a ajuns, din păcate, dispută întreţinută de dl . Sorin Ovidiu Vântu şi “prietenii” domniei sale din Consiliul de Administraţie împotriva mea. Şi, în general, niciun subiect pe care voi îl consideraţi de interes nu poate fi “oprit”.
Când am preluat acest contract, toată lumea ne-a acuzat, pe la colţuri, că ne-am vândut lui Victor Ponta şi PSD-ului. Acum, însuşi tatăl unora dintre acţionari ne acuză public că suntem unealta lui Traian Băsescu. Tragi-comic, nu?
“Când toată lumea te acuza că eşti cu cineva e cea mai clară dovadă că nu eşti cu nimeni şi că încerci să îţi faci treaba aşa cum se cuvine”Aşa cum ştiţi mai bine ca mine, când toată lumea te acuza că eşti cu cineva e cea mai clară dovadă că nu eşti cu nimeni şi că încerci să îţi faci treaba aşa cum se cuvine într-o instituţie mass-media; adică în echilibru şi echidistanţă faţă de toată lumea. În România de azi, o Românie a valorilor inversate, un lucru real şi de bun-simţ pare “exotic” şi ne-credibil, se pare.
“Rămân aici, nu plec nicăieri”
Eu cred că doar așa, păstrându-ne credibilitatea, obiectivul meu de business, acela de a pune pe plus Realitatea TV și de a obține un profit din această operațiune va fi mai ușor de îndeplinit. Rămân aici, nu plec nicăieri, dispun de resursele financiare și energia psihică necesare să duc acest contract până la capăt. Indiferent de cine este azi sau va fi mâine proprietar.
Vă multumesc, spor la treabă,

Sebi”

Distribuie articolul:

Provocarea Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Sondaj Observatul Prahovean

Ai un pont care se poate transforma într-o știre? Trimite pe WhatsApp la 0785 075 112

Vreți să aflați cele mai noi știri din Prahova? Abonați-vă la Google News

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău

Exclusiv

Imagini cu puiul de delfin Baby de la unul dintre ultimele lui spectacole din Delfinariul Constanța [VIDEO]

VIDEO: Puiul de delfin Baby, născut în captivitate, a murit la delfinariul din Constanța. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la unul dintre ultimele spectacole în care Baby a încântat asistența cu un program de excepție.

Sala de lupte de la CS Petrolul Ploiești a fost renovată printr-o sponzorizare a Dosco România

Sala de lupte a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești a...

Abonează-te la newsletter

- Publicitate -

Știri noi

- Publicitate -
- Publicitate -

Informații utile

Medicul Alin Scarlat: ”Iubirea este cheia longevității”

Observatorul Prahovean publică o serie de articole, extrase din...
- Publicitate -

Emisiuni
Observatorul Prahovean

Candidatura lui Mircea Geoană, susținută de Partidul România în Acțiune

Cum se va implica Partidul România în Acțiune la alegerile prezidențiale din toamnă
- Publicitate -

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

- Publicitate -