Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

sofer-beat-permis-anulat.jpg

La sfârșitul săptămânii o patrulă din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au observat, în timp ce patrulau pe strada Teiului, din municipiu, un autoturism ai cărui ocupanți, la vederea autospecialei poliției, au manifestat un comportament suspect.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, reușind, la scurt timp, interceptarea vehiculului suspect.

În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că la volan se afla un bărbat de 52 de ani, care avea permisul de conducere anulat. De asemenea, fiind testat cu etilotestul, rezultatul a relevat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus, inițial, la spital, pentru a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ulterior, a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă dn Câmpina, întrucât polițiștii au dispus reținerea suspectului pentru 24 de ore.

În cursul acestei zile, urmează a fi prezentat unității de parchet competente, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul având permisul anulat și conducere sub influența alcoolului.


Social
  • Vineri, 23 Martie 2018
  • De Roxana Tănase

Trafic de coșmar la Ploiești. FOTO-VIDEO

Ninsoarea abundentă și viscolul fac aproape inutile acțiunile de deszăpezire la Ploiești. Se circulă în condiții de iarnă grea, autoritățile sfătuind șoferii să nu plece la drum decât dacă este...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești