Titan Academy
Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

contrabanda_tigari_89709100.jpg

Poliția a dat publicității imagini din timpul perchezițiilor pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu țigări. 9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri. VIDEO la finalul textului.

Comunicatul IJP Prahova:

La data de 17 august a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești, au efectuat 9 percheziții domiciliare la sediul unei societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă cu țigări.

5 percheziții au avut loc în municipiul Ploiești, 3 în comuna Bărcănești și una în orașul Breaza.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna februarie a acestui an, cei în cauză ar fi comercializat, pe raza județului Prahova, țigări provenite din activități de contrabandă, introduse ilegal în țară din Republica Moldova.

În urma activităților, polițiștii au descoperit 2.640 de țigarete, dar și 1.000 de litri de băuturi spirtoase și 160 kg de tutun vrac, bunuri asupra cărora există indicii că ar face obiectul unor activități ilicite.  Acestea, precum și suma de 9.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

9 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții participă și jandarmi.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă cu țigări, precum și deținere și producere, în vederea comercializării, de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal. 

 


Social
  • Miercuri, 21 Martie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Elevii din Ploiești au aflat secretele unui profiler

Marți, 20 martie, la sediul IJP Prahova, a avut loc o expoziție și o prezentare tematică despre file din istoria Poliției Române. La eveniment, organizat în colaborare cu Direcția Județeană a...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești