aglomeratievp1-dn1a4.jpg

Persoanele care se gândesc să-și petreacă weekend-ul sau minivacanța de Sfânta Maria în stațiunile montane din Prahova sau în alte zone din centrul țării trebuie să se înarmeze cu răbdare. Circulația rutieră pe DN1 și DN1 A se desfășoară cu dificultate, iar polițiștii care încearcă fluidizarea traficului nu fac față. 

 

Sâmbătă dimineața în jurul orei 8,00 coloana de mașini se forma pe DN1 încă din localitatea Nistorești, iar mai mulți participanți la trafic au declarat pentru observatorulph.ro că abia după trei ore au ajuns la Bușteni (distanța între Nistorești și Bușteni este de aproximativ 28 de km)

Nici pe DN1 A situația nu este altfel, un cititor al ziarului nostru susținând că a parcurs 8 km într-o ora și jumătate (Coada Malului-Vălenii de Munte) 

”Buna ziua, vă sesizez că pe DN1A traficul este infernal și Politia nu intervine nici un pic. Ca să vă faceți o idee, de la Coada Malului la Văleni am făcut 1h 30min !!😡😡😡 Totul din cauza trecerilor de pietoni din Vălenii de Munte unde trec pietoni unul câte unul. Polițiști sunt câțiva dar care nu au habar să se sincronizeze, ori ei ori niște piloni puși în mijlocul drumului e același lucru 😡😡😡 Să le fie rușine! Am făcut 3 h de la Ploiești la Măneciu cu 2 copii în mașina. Și problema cu Vălenii de Munte e de multă vreme dar nimeni nu s-a gândit să facă niște pasarele sau pasaje sau măcar să instruiască polițiști zonali cum se fluidizează un trafic! Avizul amatorilor care vor pleca pe aceasta rută” Acum cred ca e coadă de la Boldești la Văleni!” 

 

aglomeratievp1-dn1a4.jpg

aglomeratievp1-dn1a3.jpg

aglomeratievp1-dn1a2.jpg

 

aglomeratievp1-dn1a1.jpg