inselaciune-mecanic-auto-ploiesti.jpg

Când vine vorba de a câștiga bani ușor, românii nu duc lipsă de idei. Ne-o demonstrează un bărbat care a fost depistat în centrul Ploieștiului în timp ce se dădea ”mecanic auto” și solicita bani șoferilor pentru reparația unor așa zise probleme la autovehicule. 

 

”În data de 10.08.2017 în jurul orelor 13.20 un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova  aflat în exercitarea atribuțiilor funcționale a depistat o persoana de sex bărbătesc care, sub pretextul ca este mecanic, oprea mașini pe străzile din apropierea parcului Mihai Viteazu din Ploiești și în schimbul unor sume de bani solicita conducătorilor auto sa le remedieze defecțiunile pe care, susținea el mașinile le prezintă.

După identificare s-a stabilit ca făptuitorul se numește CVI, acestuia fiindu-i întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune (art. 244 Cp)  iar cauza a fost înaintată organelor de urmărire penală pentru continuarea verificarilor” se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Jandarmi. 

În cauză polițiștii ploieșteni au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune.