statesculaspital.jpg

Fostul edil al orașului Băicoi, Ciprian Stătescu, a fost transportat la Spitalul Județean Ploiești după ce a fost rănit în urma unui scandal iscat într-un bar din oraș. 

 

Conflictul se pare că s-a iscat în jurul orei 22.30 pe fondul consumului excesiv de alcool. În momentul scandalului Ciprian Stătescu se afla alături de încă doi prieteni într-un local din Băicoi pe care îl deține, dar pe care l-a închiriat unei societăți.

Potrivit unor surse apropiate anchetei demarate de polițiștii prahoveni, după mai multe pahare consumate au început să curgă glume deocheate pe seama angajatelor barului, fapt ce l-a deranjat pe administratorul localului. Ciprian Stătescu l-ar fi lovit pe aceasta moment în care un adevărat scandal ar fi izbucnit. 

După mai multe îmbrânceli fostul edil ar fi picat și s-ar fi tăiat la picior în cioburile de pe jos. Ambulanța a fost solicitată la fața locului, iar Ciprian Stătescu a fost transportat la spital. 

 

Potrivit IJP Prahova, toate persoanele implicate în scandal au fost identificate. În cauză se fac cercetări pentru loviri și alte violențe