disparuta-serban-madalina.jpg

Șerban Mădălina, o ploieșteancă în vârstă de 43 de ani este căutată de familie și de Poliție după ce de mai bine de o lună nimeni nu mai știe nimic de ea. Femeia a plecat în Italia în data de 23 iunie și a fost condusă la aeroport de apropiați, însă de atunci și-a pierdut urma. 

 

Potrivit informațiilor noastre, Mădălina își pierduse locul de muncă pe care îl avea în România și cu greu și-a găsit un job în Italia, unde urma să aibă grijă de o bătrână. Vineri, 23 iunie a plecat la aeroportul Henri Coandă de la Otopeni alături de sora și cumnata sa, însă din ziua următoare nu a mai putut fi contactată. 

Ploieșteanca urma să ajungă în localitatea Arcore, provincia Monza Brianzza din Italia. Chiar dacă familia a încercat în nenumărate rânduri să o contacteze, telefonul Mădălinei era închis. Potrivit acelorași surse, prieteni de-ai familiei au ajuns chiar în localitatea unde ploieșteanca trebuia să lucreze, dar tot nu au găsit-o.

Din data de 23 iunie și până în data de 8 august, când a fost semnalată dispariția, femeia i-ar fi trimis un singur sms fiului ei prin care îl anunța ”că într-o zi va fi totul bine” și a vorbit o singură dată cu sora sa spunându-i că este bine. 

 

”Poliția Prahova caută o femeie de 43 de ani, care, la data de 23 iunie, a plecat de la domiciliul său din Ploiești și nu a mai revenit.

Persoana dispărută se numește Șerban Mădălina, are 43 de ani și are domiciliul în municipiul Ploiești.

Ultima dată a fost văzută la data de 23 iunie a.c., în jurul orei 07.00, în aeroportul Otopeni.

 

Luni, 8 august a.c., rudele au sesizat Poliția cu privire la dispariția persoanei în cauză, fiind demarate activitățile procedurale în vederea depistării acesteia.

Persoana dispărută are 1,60 m. înălțime, aproximativ 58 kg, ochii căprui, iar, la data dispariției, avea părul drept, de lungime medie, vopsit blond, purtat cu cărare pe mijloc.

De asemenea, ca semn particular, femeia are un tatuaj pe mâna dreapta, reprezentând o constelație.

 

Persoanele care pot oferi relații care pot conduce la depistarea acesteia, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.” se arată în comunicatul IJP Prahova.