minora-data-disparuta-ialomita.jpg

Polițiștii din Ialomița sunt în alertă după ce o minoră, de 12 ani a plecat de acasă și nu a revenit până în prezent. Cei care pot oferi informații care să conducă la găsirea minorei sunt rugați să sune la numărul unic de urgență - 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Poliţiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița au fost sesizați cu privire la faptul că, în cursul nopții de 7/8 august Răzvan Cristina - Mădălina, în vârstă de 12 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a revenit până în prezent.

„Minora are 1,60 m. înălțime, 50 de kg., constituţie atletică, ochi căprui, ten închis la culoare, fața ovală, păr negru și drept, a cărui lungime ajunge până la nivelul umerilor”, a anunțat IGPR.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112 sau la 116.000 - numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

minora-cristina-madalina.jpg

 

Național
  • Vineri, 19 Ianuarie 2018
  • De Georgiana Kelemen

Descoperire macabră în Brașov

Poliţiştii din Braşov au de rezolvat un caz extrem de complicat. Două femei, mamă şi fiică, au fost găsite moarte într-o casă din centrul istoric al Braşovului, iar decesul ar fi survenit acum mai...

Eveniment
  • Luni, 15 Ianuarie 2018
  • De Roxana Tănase

Fetiță de 13 ani dată dispărută în Brăila

Polițiștii caută o fetiță, în vârstă de 13 ani, din localitatea Zăvoaia, județul Brăila, care a plecat de acasă și nu mai revenit. Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la găsirea...