depasire-linie-politie-sofer.jpg

Tupeul unor șoferi întrece de foarte multe orice limită. Dacă aveați impresia că le-ați văzut și auzit pe toate în materie de condus și agresivitate la volan, noi vă prezentăm un caz ce poate fi întâlnit o singură dată în zeci sau poate chiar sute de ani. S-a întâmplat zilele trecute pe DN1A, la Lipănești. Cuvintele cheie sunt: DN1A - depășire pe linie continuă - mașină de poliție - pieton pentru 60 de zile.

 

Polițiștii prahoveni au acționat pe drumurile naționale și europene din județ pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea șoferilor care efectuează depășiri neregulamentare. În urma acțiunii au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.200 lei, iar ca măsuri complementare, au fost reținute patru permise de conducere.

În timpul acțiunii, pe DN 1 A, în localitatea Lipănești, a fost depistat un conducător auto care a încălcat marcajul continuu, efectuând manevra depășire a autospecialei de poliție rutieră.

Acesta a fost sancționat contravențional, potrivit legii, fiindu-i reținut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.