00104241_large.jpg

Șapte ploieșteni s-au ales cu câte o amendă de 1000 de lei după ce au făcut un adevărat chef în zona blocului în care locuiesc. Chiar dacă au fost avertizați de jandarmi înainte să fie amendați de polițiști, ploieștenii puși pe distracție nu au încetat să tulbure liniștea și ordinea publică pe strada Carol Davila, până nu au fost ”felicitați” cu câte un proces verbal de către oamenii legii. 

 

Potrivit IJP Prahova, polițiștii Secției nr. 2 din Ploiești au acționat joi, 3 august a.c., în vederea prevenirii și combaterii criminalității stradale, precum și pentru depistarea persoanelor care încalcă normele de siguranță publică și conviețuire socială.

Polițiștii au legitimat 25 de persoane și au aplicat 19 amenzi contravenționale, în valoare totală de 10.200 de lei.

În cadrul acțiunii, o echipă de doi polițiști s-a deplasat pe strada Carol Davila, unde au aplicat sancțiuni contravenționale de câte 1.000 de lei față de 7 bărbați.

 

Aceștia desfășurau activități de picnic în locuri neautorizate, respectiv în zona blocului unde locuiau, deranjând, totodată, liniștea publică.

 

Eveniment
  • Luni, 11 Decembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Înjuri pe facebook - primești amendă

A fost mai greu până a apărut precedentul, confirmat și de instanță. De acum, mare atenție la limbajul folosit, pentru că dovezile sunt foarte ușor de stocat, constituindu-se apoi în probe. Un...

Național
  • Joi, 07 Decembrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Valoarea punctului-amendă a fost plafonată

Guvernul a stabilit miercuri prin Ordonanță de Urgență plafonarea valorii punctului amendă la contravențiile privind circulația pe drumurile publice. De la începutul anului viitor, salariul minim pe...