spital-coma-pediatrie-inec-gura-vitioarei.jpg

Incidentul a avut loc miercuri seară la Gura Vitioarei. Medicii ajunși la fața locului l-au găsit pe copil în stop cardio-respirator. 

 

Băiatul a fost resuscitat și transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești. Starea lui este destul de gravă. În acest moment (09.30) copilul este în comă și este ventilat mecanic.

Minorul, care din câte se pare este din Vălenii de Munte, ar fi mers la scăldat, împreună cu mai mulți prieteni. Cu toți ar fi ales să se scalde în pârâul Bugea, care traversează localitatea.

„Pârâul este foarte mic pe timpul verii. Numai că în anumite zone s-au format gropi care sunt extrem de periculoase”, ne-a explicat Gheorghe Trifon, primarul comunei Gura Vitioarei.

 

Medicii sunt rezervați cu privire la starea minorului. În urmă cu aproape trei săptămâni, un băiat în vârstă de 14 ani s-a înecat în lacul de la Parcul Municipal Vest.

Citește și: Copilul înecat în lacul de la Parcul Vest a fost transferat la Bucuresti

Minorul care s-a înecat în lacul de la Parcul Municipal Vest a fost transportat în stare critică la Spitalul de Pediatrie, iar, ulterior, după ce a fost stabilizat, la cererea părinților, a fost transferat la un spital din București.