disparut-bucaaaaaaaaaaaaaaaaaa.png

Rizea Alexandru Eusebiu, tânărul în vârstă de 19 ani dat dispărut în Ilfov și care a fost căutat timp de cinci zile inclusiv în Prahova a fost găsit decedat pe muntele Tâmpa din Brașov. 

 

UPDATE: Potrivit unor surse apropiate anchetei, pe corpul tânărului nu au fost identificate urme de violență care să sugereze faptul că acesta a fost victima vreunei infracțiuni sau agresiuni. Anchetatorii iau în calcul varianta căderii de la înălțime.

Polițiștii brașoveni au fost alertați încă de marți cu privire la descoperirea unui cadavru pe muntele Tâmpa, însă identificarea corpului neînsuflețit a fost făcută abia astăzi.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, cadavrul găsit pe Tâmpa este al tânărului Rizea Alexandru Ionuț dat dispărut în urma cu cinci zile în Ilfov.

 

Potrivit mytex.ro,  la data de 01 august a.c., în jurul orelor 14.55, Secția 1 Poliție Brașov a fost sesizată de către un lucrător SALVAMONT cu privire la faptul că pe muntele Tâmpa, din municipiul Brașov, în zona cunoscută sub denumirea de «Drumul Cavalerilor», în pădure, se găsește cadavrul unei persoane.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliției, Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, care s-au deplasat la fața locului, au găsit cadavrul la o distanță de aproximativ trei-patru metri de poteca de acces în zonă.

Cu sprijinul personalului din cadrul SALVAMONT, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării necropsiei, identificării şi stabilirii cauzei decesului.

 

În urma procedurilor de identificare s-a stabilit că persoana decedată este un tânăr de 19 ani a cărui dispariție fusese semnalată de către membrii familiei, din data de 28 iulie a.c., Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, pe raza căruia își avea domiciliul și pentru care polițiștii brașoveni desfășurau activități de căutare cu efective mărite.