accident-politist-mort-constanta-465x390.jpg

Accident rutier grav petrecut între staţiunile Vama Veche şi 2 Mai de pe litoral. Un poliţist din Vaslui, în vârstă de 53 de ani, care a fost detaşat pe litoral, a murit, în cursul nopţii de miercuri spre joi, într-un accident petrecut între localităţile 2 Mai şi Vama Veche, iar un jandarm aflat în acelaşi autoturism a fost rănit, având patru coaste fracturate. 

 

Din primele informaţii, conducătorul autoturismului aparţinând Ministerului Afacerilor Interne a ieşit în DN 39 de pe un drum secundar fiind lovit de o altă maşină. În accident, poliţistul a fost grav rănit, fiind în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale sosite la faţa locului au început manevrele de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat.

Jandarmul aflat în acelaşi autoturism are patru coaste rupte, fiind transportat la spital, în stare stabilă. De asemenea, şoferul de 22 de ani din celălalt autoturism implicat în accident a suferit un traumatism lombar, iar prietena sa, în vârstă de 21 de ani a suferit traumatisme minore. Cercetările continuă pentru stabilirea vinovăţiei în acest accident tragic.

accident-politist-mort-constanta-465x390.jpg