WhatsApp Image 2017-07-24 at 09.41.52.jpeg

Două cuiburi mari de viespi au fost descoperite, zilele trecute, pe clădirea Curții de Apel Ploiești. Astăzi, la primele ore ale dimineții, pompierii prahoveni intervin pentru îndepărtarea acestora deoarece, în orice moment, insectele ar putea face victime.

 

”Intervenim la Palatul Culturii, intrarea dinspre Curtea de Apel cu o autoscară pentru evacuare a două cuiburi de viespi. La fata locului intervine un echipaj de jandarmi împreună cu un apicultor”, se arată în informarea ISU Prahova.

Înțepăturile de albine și viespi sunt fie dureroase, fie potențial mortale, în funcție de reacția pe care victima o are la veninul insectei.

 

 

 

Eveniment
  • Duminică, 21 Ianuarie 2018
  • De Mihai Popescu

Incendiu într-un apartament din Ploiești. UPDATE

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 16:00 că într-un apartament din Ploiești a izbucnit un incendiu. Potrivit primelor informații, apartamentul este situat într-un imobil de pe strada Torcători. La fața...

Eveniment
  • Duminică, 14 Ianuarie 2018
  • De Claudiu Vasilescu

Autoturism în flăcări, la Ploiești - VIDEO

Pompierii ISU Prahova au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui autoturism, în zona de nord a Ploieștiului. Duminică, după orele prânzului, un Volkswagen Golf a luat foc la Intrarea...