dn1a-cheia.jpg

Traficul rutier pe DN1A a fost blocat duminică după-amiază (15.15) pe DN1A, din cauza unei ploi torențiale și a aluviunilor scurse pe suprafața carosabilă de pe versanți.

 

UPDATE: După mai bine de cinci ore, traficul a fost reluat normal pe DN1A, duminică seară.

A plouat torențial la Cheia. Aluviunile scurse de pe versanți au blocat DN1A, între localitățile Măneciu și Cheia.

Citește și: Localitatea Măneciu sub ape, după ploaia torenţială de duminică după-amiaza - foto

 

Zeci de pompieri militari și lucrători de la Drumurile Naționale au intervenit pentru deblocarea șoselei. Prin urmare, aglomerația a fost la ordinea zilei pe DN1, unde s-au format cozi imense.

Citește și: Trafic de coşmar pe DN1, din cauza închiderii DN1A

După mai bine de patru ore, IJP Prahova a anunțat că traficul a fost reluat alternativ pe DN1A, pe sensul Brașov - Ploiești.

 

Mai multe localități din Prahova s-au aflat duminică după-amiază sub cod galben de ploi torențiale. Avertizarea meteorologilor a fost valabilă până la ora 16.00.

 

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

Accident la intrare în Ploiești, în zona Metro

Două mașini au fost implicate, în această seară, în jurul orei 18:50, într-un accident pe DN 1, km 6, intrarea în Ploiești. Din primele informații, accidentul s-a produs în zona giratoriului de la...

Eveniment
  • Luni, 23 Octombrie 2017
  • De Andra Ilie

O dubă a luat foc pe DN 1, la Posada

O dubă a luat foc, în această seară, pe DN 1, la Posada.  Din primele cercetări, focul a izbucnit la motor, iar șoferul a reușit să oprească mașina în afara părții carosabile, fără să sufere arsuri. ...