accident-sotrile-ambulanta-politie.jpg

Accidentul rutier a avut loc sâmbătă noapte la Șotrile, după ce un tânăr în vârstă de 29 de ani a pierdut controlul volanului.

 

Trei persoane au fost rănite sâmbătă noapte la Șotrile, după ce un tânăr a pierdut controlul volanului în timp ce cobora o pantă. Mașina a ieșit de pe șosea și a intrat într-o curte accidentând trei persoane, printre care și un copil în vârstă de 8 ani.

Citește și: Accident la Șotrile. Trei persoane lovite de un autoturism

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital. Cel mai grav a fost rănită fetița, care a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral, motiv pentru care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, celelalte două victime, un bărbat și o femeie, fiind transportate la Spitalul Municipal Câmpina.

 

Polițiștii au continuat cercetările și au depistat că șoferul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere. În cauză a fost deschis un dosar penal.

 

Social
  • Marți, 23 Ianuarie 2018
  • De Observatorul Prahovean

Acțiuni de deszăpezire la Ploiești

Primăria Municipiului Ploiești, prin Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești și operatorul de salubritate Rosal, a derulat, în perioada 20-21 ianuarie a.c., activități de deszăpezire și...