img.jpg

Reprezentanții restaurantului DaVinci, locul unde o fetiță de șapte ani a fost găsită în stop cardio-respirator în timp ce se juca cu alți copii, au făcut primele declarații oficiale după tragedie și după ce rezultatele preliminare ale morții au scos la iveală că decesul micuței a fost cauzat de o formă de pneumonie.

 

”Transmitem si pe aceasta cale sincere condoleante si adancul nostru regret familiei fetitei care si-a pierdut viata in seara zilei de 15 iulie, fiind gasita in stop cardio-respirator provocat de pneumonie, in incinta locului de joaca amenajat la Restaurantul Davinci – Bobalna. Aceasta pierdere ireparabila ne-a socat si indurerat profund.

Multumim acelei parti din presa care a avut o atitudine rezervata si a facut o relatare obiectiva despre cele intamplate, evitand sa avanseze sustineri nedovedite si sa se pronunte asupra cauzelor decesului inainte ca acestea sa fie clarificate de organele de expertiza medico-legala.

Asiguram clientii nostri ca restaurantul Davinci-Bobalna isi va defasura in continuare activitatea cu respectarea tututor standardelor de calitate si de conformitate prevazute de lege.

 

Echipa DAVINCI”,

se arată în postarea publică făcută de reprezentanții restaurantului de pe Strada Bobâlna pe pagina de Facebook. 

Citește și: Explicaţia medicilor pentru moartea fetiţei de la „Da Vinci”. Cum se manifestă pneumonia „ascunsă”