barbat-arestat-viol-iordacheanu.jpg

Bărbatul în vârstă de 46 de ani din comuna Iordăcheanu, sat Vărbila, acuzat că duminică seara a violat o adolescentă în vârstă de 16 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul s-a întâlnit cu tânăra care era alături de mai mulți prieteni în zona cimitirului din localitate și i-ar fi spus acesteia să plece acasă, dată fiind ora târzie. Bărbatul s-a oferit să o însoțească numai că pe drum, i-a propus adolescentei să-l urmeze acasă, motivând că soția lui ar avea ceva să-i ofere. 

Când a intrat în locuința bărbatului, fata a sesizat lipsa soției acestuia și a încercat să plece, numai că bărbatul a încuiat ușile. Fata de 16 a fost violată, iar după consumarea actului sexual a fost lăsată să plece. Adolescenta s-a dus acasă la mătușa sa căreia i-a povestit chinurile prin care a trecut. 

Femeia la rândul său a anunțat-o pe mama tinerei care a anunțat autoritățile. La postul de poliție de la Iordăcheanu a fost înregistrat o plângere împotriva bărbatului, marți fiind audiat de oamenii legii și ulterior reținut. Miercuri bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru fapta comisă. 

 

În trecut, autorul faptei a mai fost cercetat de poliție, fiind și încarcerat o perioadă