minora-viol-iordacheanu.jpg

Un bărbat în vârstă de 46 de ani din comuna Iordăcheanu a fost reținut marți de polițiști după ce ar fi violat duminică noapte o tânără în vârstă de doar 16 ani. 

 

Potrivit unor surse apropiate anchetei, totul s-ar fi petrecut în casa bărbatului din satul Vărbila, comuna Iordăcheanu. Tânără se afla împreună cu mai mulți prieteni în seara zilei de duminică în apropierea cimitirului din localitate, moment în care a fost văzut de bărbatul acuzat că ar fi violat-o.

Acesta i-ar fi spus victimei să plece acasă pentru că e târziu și s-a oferit să o însoțească. Numai că pe drum acesta i-a propus să facă un popas la el acasă, motivând că soția lui ar avea ceva să-i dea. Tânăra a acceptat și a mers în casa bărbatului. Când a observat lipsa soției acestuia s-a panicat și a încercat să plece numai că bărbatul a încuiat ușa. 

Tânără a fost violată, iar după ce bărbatul și-a satisfăcut poftele a lăsat-o să plece. Victima a ajuns acasă la mătușa sa, căruia i-a povestit a doua zi dimineața prin ce trecuse. 

 

Polițiștii din Iordăcheanu au înregistrat plângerea minorei, iar marți, după mai multe ore de audieri, bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore. Astăzi acesta urmează să fie prezentat Parchetului.

Bărbatul acuzat de viol are antecedente penale.