sml.JPG

Anunţat pentru ziua de luni, rezultatul necropsiei întârzie. Cazul fetiţei de 7 ani care a decedat în condiţii neelucidate, la locul de joacă al restaurantului Da Vinci, de pe strada Bobâlna din Ploieşti, a stârnit un val de reacţii din partea opiniei publice.

 

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, ne-a declarat că instituţia pe care o reprezintă, sprijină ancheta procurorilor, însă deocamdată este aşteptat rezultatul necropsiei de la Serviciul de Medicină Legală. În funcţie de rezultat se va decide cursul dosarului, fie prin continuarea acestuia şi stabilirea încadrărilor din cercetarea penală, fie prin clasarea acestuia, în condiţiile unui deces din cauze care nu au depins de factori externi.

Neoficial se ştie că fetiţa nu prezenta leziuni vizibile care să indice posibilitatea unui accident nefericit şi nici nu era cunoscută cu probleme de sănătate. Tragica ei moarte este încă învăluită în mister şi tocmai de aceea, din respect pentru durerea familiei nu vom lansa nicio ipoteză şi nici nu vom încuraja speculaţiile pe acest subiect.