accidente-rutiere-weekend-ambulanta.jpg

Două persoane și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere care au avut loc în perioada 14 - 16 iulie. Un alt bărbat, din Ariceștii Rahtivani, a fost găsit decedat după ce s-a intoxicat voluntar cu o substanță necunoscută.

 

Cele două accidente rutiere soldate cu decesul a doi bărbați au avut loc vineri noapte pe Autostrada A3 și la Stoenești. În primul caz este vorba despre un bărbat în vârstă de 58 de ani, găsit decedat la locul accidentului. Cea de-a doua victimă, în vârstă de 45 de ani, a decedat în urma unui accident rutier care a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 03.00.

Tot vineri noapte, la Ariceștii Rahtivani a fost găsit decedat la domiciliu un bărbat, în vârstă de 48 de ani. Martorii susțin că bărbatul s-a intoxicat cu o substanță necunoscută.

 

Alți doi copii, în vârstă de doi ani și respectiv de 16 ani au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.00, la Boldești Scăeni.

Duminică dimineață a mai avut loc un accident grav, lângă Hotel Central. Victime au fost doi bărbați, în vârstă de 41 de ani, respectiv de 38 de ani, au fost transportați la spital cu mai multe traumatisme.

Un al doilea accident rutier grav a avut loc duminică, la Azuga, victima, o femeie în vârstă de 49 de ani, fiind transportată la Spitalul Orășenesc Sinaia.

Câteva ore mai târziu , la ora 11.00, a avut loc un nou accident, la Valea Călugărească. Două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești. Este vorba despre o tânără în vârstă de 28 de ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și un bărbat în vârstă de 58 de ani, fără leziuni, dar care prezenta un puseu de hipertensiune.