cumcum-albesti.jpg

Un accident rutier s-a produs vineri dimineață pe DN1 B, în localitatea Albești Paleologu, în jurul orei 08,20. 

 

UPDATE: Potrivit martorilor, un Opel a ieșit de pe o stradă lăturalnică din partea dreaptă a drumului și a încercat să vireze stânga spre Mizil, încălcând marcajul dublu continuu, moment în care a fost lovit în pline de un autoturism marca Skoda. Traficul rutier se desfășoară îngreunat pe sensul de mers Mizil Ploiești

Din primele informații puse la dispoziție de autorități, în accident au fost implicate două autoturisme, iar în urma impactului două persoane au fost rănite. 

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul s-a produs pe sensul de mers Mizil-Ploiești, după ce unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar. 

La fața locului, pe lângă ambulanțe au fost trimise și două echipaje de pompieri pentru asigurarea zonei. Victimele sunt asistate medical la fața locului. Cercetările continuă.

albesti-contra1.jpg

albesti-contra2.jpg

 

Eveniment
  • Vineri, 22 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Trafic îngreunat pe DN1B, la Valea Călugărească

Traficul rutier pe DN1B, la Valea Călugărească se desfășoară îngreunat vineri la ora 13.50, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. Din fericire în urma impactului nicio...