tentitiva-suicid-talea-spitalul-orasenesc-sinaia.jpg

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Talea, a ajuns ieri seară la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, după ce a încercat să se sinucidă cu medicamente. 

 

O persoană a sunat la 112, în jurul orei 19.30, și a anunțat că tânăra se simte rău. La fața locului a ajuns rapid un echipaj al Serviciului de Ambulanță Prahova, care i-a acordat tinerei asistență medicală.

Tânăra a fost transportată la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului Orășenesc Sinaia, unde a fost diagnosticată cu intoxicație acută voluntară medicamentoasă.

 

Pe lângă asistența medicală, tânăra va avea nevoie acum și de consiliere. Martorii susțin că tânăra ar fi recurs la acest gest ca urmare a unei decepții în dragoste.

Săptămâna trecută, trei tinere cu vârsta de 13, 14 și 16 ani au ajuns la spital după ce au înghițit mai multe medicamente. Una dintre fete, în vârstă de 14 ani, a fost găsită în comă și a fost transferată la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Prahova a demarat în acest caz o anchetă.