tinere-depistate-de-politie-prahova.jpg

Poliţiştii Biroului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în colaborare cu judiciariști din Câmpina și din Sinaia, au depistat, localizat şi reţinut în Câmpina, respectiv Sinaia, doua tinere.

 

Una din ele domiciliază în județul Buzău și față de ea Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești emisese un mandat de aducere, pentru ziua de 06.07.2017, ora 09.00, pentru a fi ascultată ca persoană solicitată în legătură cu un mandat european de arestare emis pe numele ei de către autoritățile judiciare din Spania.

Cea de-a doua tânără, domiciliază în Sinaia și față de ea Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești emisese, de asemenea, un mandat de aducere, pentru ziua de 06.07.2017, ora 09.30, pentru a fi ascultată ca persoană solicitată în legătură cu un mandat european de arestare emis pe numele ei de către autoritățile judiciare din Germania

 

Cele două tinere au fost prezentate procurorului delegat din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, care a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pentru una dintre cele două tinere. Ulterior ambele tinere au fost prezentate instanţei de judecată respectiv, Curţii de Apel Ploieşti care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 20 de zile.

 

Economic
  • Luni, 25 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Peste 50.000 de turiști în luna iulie în Prahova

Prahova, potrivit datelor statistice, a avut în iulie un număr mult mai mare de turiști, comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Structurile de primire turistică deschise în județul Prahova, în luna...