autob-zumichellin.jpg

Miercuri seara în jurul orei 22.40, un accident rutier în care fost implicat un autobuz care transporta muncitori la fabrica Michelin de la Florești, o Skoda Octavia și un TIR s-a produs pe DN1 în zona Paralela 45.

 

În urma coliziunii, două persoane care se aflau în autoturismul marca Skoda Octavia au fost transportate la Spitalul Județean. Este vorba de doi tineri, un băiat și o fată, ambii în vârstă de 18 ani. 

Tânăra a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, în observație cu fractură piramidă nazală, iar tânărul prezenta traumatism latero-cervical.

 

Din primele cercetări efectuate de polițiști, accidentul se pare că s-a produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare de deplasare.

Tânărul care se afla la volanul autoturismului Skoda Octavia și care se deplasa spre Brașov a intrat în coliziune cu autobuzul care transporta muncitori la fabrica Michelin din Florești și care se deplasa pe același sens de mers. Potrivit surselor noastre, impactul a avut loc în partea stânga a mijlocului de transport. 

În urma evenimentului autoturismul Skoda a fost proiectat prin răsucire pe banda doi a sensului spre Brașov și a intrat în coliziune cu un TIR încărcat cu legume, care se deplasa regulamentar

Poliția continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă

 

Eveniment
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Accident la Florești. Două persoane rănite. FOTO

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs joi în jurul orei 10.45 pe DJ 720. În urma impactului, una dintre mașini a fost proiectată în afara părții carosabile, iar...