accident.jpg

Trei autoturisme au fost implicate miercuri dimineață (09.00) într-un accident cumplit la Ciolpani. Circulația pe DN1, pe sensul Ploiești - București, este oprită în zona accidentului rutier.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, circulaţia rutieră pe DN 1 este oprită pe sensul de mers către Bucureşti, la kilometrul 35, în zona localităţii Ciolpani, județul Ilfov.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, dar și un elicopter Smurd.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili modul cum s-a produs accidentul rutier. O persoană aflată la fața locului a postat mai multe fotografii pe pagina de Facebook. (Foto: Facebook)

 

UPDATE Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București – Ilfov, Daniel Vasile, citat de europafm.ro, în urma impactului, cinci persoane – adulți și copii – au fost rănite. 

accident-ciolpani.jpg

 

accident-igpr.jpg

accident-grav.jpg

accident.jpg

 

Auto-moto
  • Duminică, 24 Septembrie 2017
  • De Claudiu Vasilescu

Accident în Câmpina - două persoane rănite

Nicio zi fără accidente în Prahova. Două autoturisme au intrat în coliziune, în Câmpina. Accidentul s-a produs pe strada Griviței, la intersecția cu Bulevardul Culturii, din orașul Câmpina. În...