Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

accident-pieton-465x390.jpg

Doi pietoni au fost victimele unor accidente rutiere petrecute luni seara în Prahova.

Accidentele s-au produs în Ploiești, pe strada Ștrandului și în Câmpina.

Vom reveni cu informații despre starea victimelor.

UPDATE Potrivit campinatv.ro, victima accidentului din Caâmpina are 48 de ani, este din Bănești, își terminase tura la serviciu și se îndrepta spre casă. Pe trecerea de pietoni de la Poșta Mică a fost izbită din plin de un autoturism și aruncată câțiva metri pe carosabil.

Potrivit martorilor, mașina circula cu viteză mare și la cât de puternică a fost izbitura, este o minune că femeia mai trăiește. La volanul mașinii se afla un tânăr de 19 ani, din Urleta, care a obținut permisul de conducere în urmă cu câteva luni. Medicii de pe ambulanță i-au acordat victimei primul ajutor, apoi au transportat-o la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, având în vedere rănile foarte grave suferite la picioare și multiplele traumatisme rezultate în urma impactului cu mașina, dar și după căderea pe carosabil. Conducătorului auto i-a fost reținut permisul în vederea suspendării și va fi cercetat pentru vătămare din culpă sau vătămare gravă din culpă, în funcție de numărul zilelor de spitalizare ale victimei. Dacă va fi găsit vinovat, riscă închisoare între trei luni și un an sau amendă penală - dacă victima stă în spital mai puțin de 90 de zile și între șase luni și trei ani - dacă numărul zilelor de spitalizare este mai mare de 90. Asta, cu condiția ca victima să depună plângere, conform Art.196, al. 6 din Noul Cod Penal.


Auto-moto
  • Sâmbătă, 17 Martie 2018
  • De Andra Ilie

Accident pe centura de Vest din Ploiești. UPDATE

Două mașini au fost implicate, în această dimineață, într-un accident rutier petrecut pe centura de Vest a Ploieștiului, în zona sensului giratoriu de la Strejnic. Din primele informații, o persoană a fost...

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești