ODAwJmhhc2g9OGQzZmMwYmE3OGIwM2ZmYmM3YzljY2VjYjNlNTg0NWI=.thumb.jpg

Șoferul unui tir a fost prins în flagrant de polițiști pe un drum județean din Prahova când fura din camionul firmei la care era angajat detergenți pentru a-i plasa în autoturismul unei rude.

 

Comunicatul IJP Prahova:

Ieri, în jurul orei 8.30, pe D.J. 140, în afara localității Negoiești, doi polițiști din cadrul Secției Rurale nr. 7 Cocorăștii Colț au depistat în flagrant un bărbat din Tîrgșoru Vechi, care ar fi sustras mai multe bunuri din remorca unui camion.
Din primele verificări s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză era chiar șoferul camionului respectiv și trebuia să ajungă cu marfă la un depozit situat pe raza satului Negoiești. Pe drum, însă, ar fi sustras din semiremorcă 36 recipienți cu detergent lichid și 3 saci cu detergent, pe care le-ar fi introdus în autoturismul unui văr de-al său.

 

Produsele sustrase au fost ridicate și predate reprezentantului legal, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

foto cu caracter ilustrativ

 

Administrație
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Roxana Tănase

Creșele s-au redeschis înaintea școlilor

La cererea părinților care au susținut că nu au cu cine să-și la copiii acasă, creșele din Ploiești s-au redeschis în această dimineață. În ciuda faptului că, miercuri (20 septembrie 2017),...

Auto-moto
  • Joi, 21 Septembrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Atenție șoferi! Acțiuni rutiere în Ploiești

Polițiștii au ieșit joi în traficul din Ploiești încă de la primele ore ale dimineții în cadrul programului EDWARD, proiect care vizează siguranța rutieră, susținut de Comisia Europeană.  Ziua de 21...