muscatura-sarpe-femeie-picior.jpg

Femeia, în vârstă de 64 de ani, din Fulga de Jos, a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanță după ce a fost mușcată sâmbătă dimineață de un șarpe.

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova. Femeia prezenta o plagă prin mușcătură de șarpe la picior.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a primit asistență medicală de specialitate. 

Medicii atrag atenția că, în cazul mușcăturilor de șarpe, cel mai bine este să solicitați ajutor medical. Chiar dacă mulți dintre șerpii care există în zona Prahovei nu sunt veninoși, mușcătura acestora poate provoca alergii.

 

 

Exclusiv
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Ștefan Vlăsceanu

Crimă la Păcureți. Un adolescent și-a ucis tatăl

O crimă șocantă a îngrozit locuitorii satului Păcureți sâmbătă seara. Un tânăr de 17 ani și-a ucis tatăl.  Potrivit unor surse apropiate anchetei, tânărul în vârstă de 17 ani și-a ucis părintele...

Eveniment
  • Marți, 24 Octombrie 2017
  • De Observatorul Prahovean

Avertizare ISU: Cod galben de inundații în Prahova

Prahova se află sub cod galben de ploi până la ora 23:00, iar din această dimineață și până la ora 15:00 este valabil și un cod galben de inundații. Potrivit avertizării transmise de ISU, ca urmare a...