metro-1accidne.jpg

Duminică în jurul orei 12.00 un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs pe DN1, în zona Metro. 

 

În cele două mașini se aflau în total nouă persoane, printre care trei copii. În urma impactului o persoană a fost încarcerată, însă echipajele ISU au intervenit prompt, reușind scoaterea la timp a victimei dintre fiarele contorsionate. 

Două persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean cu multiple traumatisme.Este vorba de o femeie în vârstă de 56 de ani care a fost transportată la UPU cu traumatism membru superior, traumatism abdominal și la șold, și o femeie în vârstă de 59 de ani cu traumatism cranio cerebral. Copiii care se aflau în cele două mașini au suferit răni ușoare, neimpunându-se investigații medicale amănunțite în cazul lor. 

Din primele cercetări, accidentul s-a produs în zona sensului giratoriu de la Metro. Șoferul autoturismului care se încadrase pentru efectuarea virajului la stângă spre Ploiești, nu s-a asigurat bine și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un alt participant la trafic care se deplasa regulamentar, spre Brașov.

 

foto caracter ilustrativ